сряда, 1 юни 2022 г.

КАК СКОРПИОНЪТ ПРОВЕРЯВА ЧУВСТВАТА НА СВОЕТЕ МОМИЧЕ?

 Мъжът Скорпион е лавина от емоции. Мистерията на душата му е безумна страст, безумна омраза и безгранична любов.


Този зодиакален знак трябва или да се откаже напълно, без да остави нищо на себе си, или изобщо да не се занимава с него. Невероятна вътрешна сила Скорпион, той е като надарен с някаква магия и може да завладее един поглед. Често Скорпионът винаги получава това, което иска.  Малко хора могат да издържат на такъв енергиен напор, а и не всяко момиче може да отговори на преувеличените му изисквания. Въз основа на всичко гореизложено може да се каже, че Скорпионът не е лесен за намиране на сродна душа.Как Скорпионът проверява чувствата на момичето?

Първоначално Скорпионът проверява стабилността на партньора си, създава определени ситуации, които ще му позволят да изпита силата на избраника си. Скорпионът има много развита интуиция, поради което много рядко прави грешки.

Мъжът Скорпион, не забравяйте да проверите верността на партньора си. Без значение колко силни са чувствата му, тестът със сигурност ще бъде включен. Особено ако мъжът Скорпион е решил да скрепи брачните си връзки, той трябва да е 100 процента сигурен в избора си. Така че не се изненадвайте, ако някой от приятелите му се опита да ви ухажва или ви уреди среща, винаги бъдете нащрек, ако любовникът ви е Скорпион.

Скорпионът ще разпитва щателно за минали връзки, възможно е наличието ви в миналото да му създава трудности. Разбира се, както всички мъже, Скорпионите искат да видят любимата си чиста и добродетелна. Затова не се увличайте с разкази за главозамайващите си романси в миналото, за да сте сигурни.

Ако се опитате да уверите Скорпиона, че той е най-уникалният и единственият, това вероятно ще ви помогне да издържите теста за чистота и искреност на чувствата,

За никого не е тайна, че скорпионите обожават сексапилни и освободени жени, а ето и още един тест за вас в областта на секса. Не се изненадвайте, ако той направи нещо, което не ви харесва, и очаква вашата експлозивна реакция. Не само това, това е и своеобразен тест за скандал. Бъдете себе си, ако искате да изберете и този човек.

Не изключвайте тест за ревност от ваша страна, той може да флиртува с приятелката ви или да поиска телефона ѝ. В този случай вие трябва да решите как да се държите.

 Скорпионът определено ще иска да провери колко сте умни и как се справяте с чувството си за хумор. Не ставайте прекалено шумни, когато чуете вулгарни истории или вицове, това е просто тест за адекватност. Ако не отговаряте грубо и се държите емоционално спокойно, със сигурност ще преминете всички негови тестове и изпити.

И още нещо много важно - Скорпионът, както и всеки друг мъж, прибягва до подобни трудности само когато ще завърже брачния възел, така че не забравяйте, че изборът е не само негов, но и ваш.

Няма коментари: