неделя, 12 юни 2022 г.

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ, АКО ИГНОРИРАТЕ МЪЖ СКОРПИОН?

Скорпионите са едни от най-енергичните и опасни знаци, като много астролози смятат, че те почти нямат слаби страни. Този зодиакален знак е защитен от силна броня, през която е трудно да се проникне. В действителност това невинаги е така и колкото по-тежка е бронята, толкова по-деликатна е тази под нея.

Ако пренебрегнете мъжа Скорпион, какво ще се случи?

Като се има предвид, че скорпионите са много напористи мъже и винаги постигат своето, пренебрегването на скорпион е игра с огъня. Правилно би било да се преструвате, че все още ви е грижа за него, и да изиграете ролята си убедително.

Една от основните слабости на Скорпиона е постоянната опасност да бъде отхвърлен или изоставен. Много Скорпиони след няколко неуспеха променят поведението си към по-лошо, като стават агресивни и избухливи. По този начин Скорпионите се опитват да отблъснат болката от разочарование или предателство от страна на близък човек. В действителност Скорпионът е доста силно зависим от обекта на обожание, но се опитва да не го показва.

Скорпионите винаги реагират остро на безразличието, което може да се обясни с това, че са прекалено уязвими и приемат нещата твърде сериозно. Тези неща се случват на Скорпиона не само в отношенията с близките, но често и в дома. Ако веднъж сте отхвърлили или пренебрегнали предложение на Скорпион, не очаквайте той да ви предложи да се срещнете отново или да отидете на кино.



Същото важи и за любовните взаимоотношения - щом веднъж сте показали неуважение или пренебрежение към вниманието на Скорпиона, не очаквайте романтичната връзка да продължи.

Веднъж отхвърлен, Скорпионът ще си помисли, че просто нямате нужда от него. Маниакалният страх да не бъде пренебрегнат кара Скорпиона да изисква безгранична лоялност и доказателства за искреността на чувствата ви.

Колкото повече пренебрегвате чувствата на Скорпиона, толкова по-трудно ще бъде да изградите връзка на по-късен етап.

Много астролози вярват, че силата на характера на Скорпиона му помага да стане лидер в една връзка, но това е още една негова илюзия, която му е необходима, за да не позволи на половинката си да го отблъсне и изостави.

Няма коментари: